X-Surf

Our ethernet cards for Amiga computers

Caution: Non registered users only see threads and messages in the currently selected language, which is determined by their browser. Please create an account and log in to see all content by default. This is a limitation of the forum software.


Also users that are not logged in can not create new threads. This is a, unfortunately needed, counter measure against spam. Please create an account and log in to start new threads.

Don't Panic. Please wash hands.
    1. problems with x-surf-100 on A4000D with 060 accelerator 5

      • frossmant
    2. Replies
      5
      Views
      2.4k
      5
    3. Jens

    1. X-Surf 100 not showing in boot menu 4

      • gdonner
    2. Replies
      4
      Views
      2.5k
      4
    3. BobEller

    1. Xsurf-100 and GVP scsi series II 8MB 4

      • madk71
    2. Replies
      4
      Views
      2.6k
      4
    3. madk71

    1. X-Surf broken ISA card 2

      • Kawazu
      • Kawazu
    2. Replies
      2
      Views
      1.9k
      2
    3. Storm

    1. ACA 500 PLUS X-SURF500 MODULO OROLOGIO 2

      • Giuseppe Mastroianni
    2. Replies
      2
      Views
      1.9k
      2
    3. Jens

    1. X-Surf 100 problems 2

      • karlramm
    2. Replies
      2
      Views
      2.2k
      2
    3. karlramm

    1. Original Xsurf 1

      • Milesunder
      • Milesunder
    2. Replies
      1
      Views
      1.6k
      1
    3. Jens

    1. X-Surf-500 on other accelerators 2

      • madk71
    2. Replies
      2
      Views
      2.3k
      2
    3. madk71

Display Options