Recent Activities

Caution: Non registered users only see threads and messages in the currently selected language, which is determined by their browser Please create an account and log in to see all content by default. This is a limitation of the forum software.
Don't Panic. Please wash hands.
  • steenlund

    Replied to the thread P96 GRex support?.
    Post
    Email sent.
  • Danger_Man

    Replied to the thread ACA500+ and Workbench 1.3.
    Post
    I’ve tried the standard 1.3 configuration from the main menu (F2) as well as the three other 1.3 configurations (F3). I tried disabling the ACA1233n accelerator and even removed it entirely but still hit the same error attempting to load Workbench 1.3.
  • SID-6581

    Post
    Hi Alastair,

    Running 640x400x8 with the same values as 640x400x16 and unchecked vertical "SyncPolarity" had no effect. The error was the same.
    Running 640x400x8 with 640x400x8 settings and unchecked vertical "SyncPolarity" resulted in a black screen.

  • robinsonb5

    Post
    (Quote from SID-6581)

    OK I've just tried it here and I can reproduce it. I'm not sure, however, whether it's a driver bug or a problem with the monitor misdetecting the screenmode. My monitor's a Dell 2311H - with the settings you used for 640x400x16…
  • Tobias

    Post
    I also told him that .... but no, its not the problem :)
  • Jens

    Replied to the thread Deluxe Paint IV (or III ... and 5).
    Post
    Just talked to Thomas Richter, and he told me that a) this won't ever work, as DPaint is not using the OS for all it's operations. Namely, it modifies bitplane pointers in it's own code, and it launches the blitter by directly talking to the hardware,…
  • -trb-

    Post
    (Quote from Tobias)

    Thought so. This was more a hint directed towards Brotbox64 as this wasn't discussed in this thread here before. As I don't know the thread mentioned above...
    (Quote from Tobias)

    ... I thought I'd bring this topic just up.
  • SID-6581

    Post
    I can report that replacing
    (Code, 6 lines)

    with
    (Code, 1 line)

    in the startup-sequence and renaming LIBS:intuition-v45.library to LIBS:intuition.library,
    results in the output of "version intuition.library" -> "intuition.library 45.13".

    Unfortunately,…
  • SID-6581

    Post
    Thank you Mate, i read it. But you forgot something.
    As you can read here, you should replace that with: C:LoadModule ROMUPDATE

    How do I install the V45 intuition.library?

    On my other Amiga-Plattforms i replaced it with:

    LoadModule…
  • Tobias

    Post
    I know I know... i played the first Level without Trainer several dozen times since last night =)
  • -trb-

    Post
    (Quote from Tobias)

    All Sam's Journey EF versions I know of are from Excess. If any trainer is activated there it won't save for obvious reasons.
  • mac_thor

    Post
    AmigaOS 3.1.4.X comes with two intuition libraries. A 40.87 (09.09.18) and a 45.13 (03.11.18) version. The newer version does not work with CyberGraphX. That is all in the F.A.Q. on the Hyperion website, also how to enable the V45. Maybe the version…
  • Jens

    Post
    OK, so V46 hasn't been published yet, and P96 got the update ahead of time :-)

    I'll leave the two of you to figure out if this is a driver- or a P96-bug. If it turns out to be the latter, we'll of course log that in for fixing.
  • SID-6581

    Post
    The current version of Hyperion's intuition.library is 45.13. This version is also installed and can be found on the adf file shipped with update 3.1.4.1.
  • Tobias

    Post
    Yeah, we already talked about it on F64.... somehow it doesnt work in this EF version of Sams Journey. I will have to examine it, it must be doing something the other EF releases dont :)
  • Jens

    Post
    (Quote from SID-6581)

    Not sure if it's in the 3.1.4.1 update or the upcoming version. Hyperion is your first port of call.
  • SID-6581

    Post
    Where do i get intuition.library V46?
  • Jens

    Post
    (Quote from SID-6581)

    THis is going beyond normal customer support - your installation is obviously a mix of different versions that you may need to clean up. I don't know if this really causes a problem, as the P96 update was made when intuition.library…
  • SID-6581

    Post
    I read the version with DirectoryOpus. There I clicked "Read". Many illegible symbols are then read out, but also "intuition.library intuition 45.13 (3.11.2018)". Why is that different than the version command issues ??? I also have both the…
  • Jens

    Post
    (Quote from SID-6581)

    Does not compute. The intuition library you're quoting is from Kick/WB 3.1, but you claim to ahve 3.1.4 installed? This sounds like a mix of versions, which is just asking for trouble.