Unresolved Threads 842

Caution: Non registered users only see threads and messages in the currently selected language, which is determined by their browser. Please create an account and log in to see all content by default. This is a limitation of the forum software.


Also users that are not logged in can not create new threads. This is a, unfortunately needed, counter measure against spam. Please create an account and log in to start new threads.

Don't Panic. Please wash hands.
    1. (ACA1233n) Missing FAST RAM and ACAMapROM doesn't boot 8

      • Zoulz
    2. Replies
      8
      Views
      2.7k
      8
    3. Jens

    1. Intermittent error ACA1233n 13

      • Zhuk86
    2. Replies
      13
      Views
      2.1k
      13
    3. Fredrik

    1. Buddha 20th Anniversary and A2000/Kick3.1 4

      • zarch
    2. Replies
      4
      Views
      566
      4
    3. zarch

    1. C64R MK2 and Ultimate II (+) 8

      • ynlmns
    2. Replies
      8
      Views
      1.8k
      8
    3. mbruines197703

    1. ACA500+ alternative MHz speed 5

      • yeogav
    2. Replies
      5
      Views
      670
      5
    3. Jens

    1. MK2 issue 19

      • xzn2p3
    2. Replies
      19
      Views
      2.3k
      19
    3. xzn2p3

    1. Replacement cable for Indivision 1200 AGA MK2cr ? 2

      • XsamX1987
    2. Replies
      2
      Views
      1.3k
      2
    3. XsamX1987

    1. ACA500plus with Indivision ECS (2015/v1) and ECS Agnus - Does it allow soft switching between PAL and NTSC? 4

      • Xebec
    2. Replies
      4
      Views
      171
      4
    3. Xebec

    1. ACA500+ - I may have damaged the Boot CF slot .. questions 26

      • Xebec
    2. Replies
      26
      Views
      2.5k
      26
    3. Jens

    1. ACA500+, Rev 5, 512kb Trapdoor - Do I still need to cut traces or modify the board with 8372A Agnus? 5

      • Xebec
    2. Replies
      5
      Views
      737
      5
    3. jouni.jokelainen

    1. Setting up Graffiti for Shapeshifter 3

      • xavlahaye
    2. Replies
      3
      Views
      433
      3
    3. xavlahaye

    1. Only test mode working on my mk3 AGA 1200 scandoubler 5

      • xavlahaye
    2. Replies
      5
      Views
      416
      5
    3. xavlahaye

    1. Indivision AGA Mk3 Stopped Working 3

      • wwinfrey
    2. Replies
      3
      Views
      761
      3
    3. Jens

    1. Correct cable orientation for connecting Silversurfer LE to 4-way clockport expander Rev C 1

      • wwinfrey
    2. Replies
      1
      Views
      545
      1
    3. Jens

    1. Question re: shipping 5

      • wwinfrey
    2. Replies
      5
      Views
      1.1k
      5
    3. Jens

    1. ACA1221lc accellerator problem! Help. 3

      • wrathofkhan1977
    2. Replies
      3
      Views
      647
      3
    3. Jens

    1. Broken RapidRoad - repairable? 2

      • wrangler
    2. Replies
      2
      Views
      767
      2
    3. wrangler

    1. Amiga 3000D always resets once before succesfull WB start with the Buddha 2

      • Worfje
    2. Replies
      2
      Views
      829
      2
    3. Worfje

    1. Rapiroad defekt ? 6

      • WolfiKH
    2. Replies
      6
      Views
      964
      6
    3. WolfiKH

    1. Mk3 horizontal glitches only at startup 17

      • wolfa
    2. Replies
      17
      Views
      2.4k
      17
    3. Jens