Picasso96 Update to V3.02 ?

Caution: Non registered users only see threads and messages in the currently selected language, which is determined by their browser. Please create an account and log in to see all content by default. This is a limitation of the forum software.


Also users that are not logged in can not create new threads. This is a, unfortunately needed, counter measure against spam. Please create an account and log in to start new threads.

Don't Panic. Please wash hands.
  • Please note that, in order to preserve the native display properly, the second card MUST NOT be in the display chain as otherwise P96 leaves screen switching to graphics, which attempts to switch the native graphics away from the amiga native chipset to the card, and then displays whatever is left in the chipset registers by accident. That is, the DISPLAYCHAIN tooltype of the ZZ9000 monitor driver shall be "NO":


    DISPLAYCHAIN=NO


    Unfortunately, all but the latest versions of the ZZ9000 driver seem to have had a bug that it always overrided this tooltype and always places the card into the display chain, regardless what the user requested, see also this thread on eab:


    http://eab.abime.net/showthread.php?p=1502029


    This may be fixed in the latest driver, but we can't test that, as we don't have a ZZ9000.

  • Hello Jens,

    I´ve already had seen this topic, and changed the ZZ9000 driver tooltype to " DISPLAYCHAIN=No" before.

    But unfortunately, did not correct this issue. It stills remain.

    Tested with ICOMP rtg.library Vbeta 42.753


    Thank you,

    Francisco