black screen after setting

Caution: Non registered users only see threads and messages in the currently selected language, which is determined by their browser Please create an account and log in to see all content by default. This is a limitation of the forum software.
Don't Panic. Please wash hands.
  • Hi,

    I installed the software to configure the IndivisionMK2.

    However after restarting the screen went black.

    I guess the workbench starts but nothing.

    I changed the screen but nothing.

    I don't have a native AMIGA screen.

    Do you have a solution to revive the Indivision card?

    I'm guessing a wrong resolution setting caused this.

    Thanks for your help.

  • In addition, when I activate "AMIGA early startup control" and press the space bar, I have an image. The resolution is 800x600 60hz NTSC. I deleted the joint ownership prefs files. I can start "boot with no startup-sequence". How to launch the Indivision program in order to modify the resolution? I will try to recover an old CRT Diamond Pro 2070sb Multiscan screen in my cellar :-) to go through the RGB.

  • How to launch the Indivision program in order to modify the resolution?

    It's an executable file, placed in the Prefs drawer. You should be able to launch it from shell, but "loadwb" should also do the trick. You may need to do a few "assign" commands to have the program find the config, which I recommend to overwrite with the file from the archive, then choose "reflash all" from the drop-down menu to take the flicker fixer into factory condition.


    Next time, please test a config before you save it :-)

    • :)
    • :(
    • ;)
    • :P
    • ^^
    • :D
    • ;(
    • X(
    • :*
    • :|
    • 8o
    • =O
    • <X
    • ||
    • :/
    • :S
    • X/
    • 8)
    • ?(
    • :huh:
    • :rolleyes:
    • :love:
    • 8|
    • :cursing:
    • :thumbdown:
    • :thumbup:
    • :sleeping:
    • :whistling:
    • :evil:
    • :saint:
    • <3
    Marks thread as resolved after post creation.